VacatureCRA [ingevuld door Carpe Diem]
Korte omschrijvingWegens uitbreiding van de afdeling zijn wij voor een klant op zoek naar een CRA met minimaal 2 jaar ervaring. Het is een uitdagende functie voor een allround CRA. Het takenpakket is uitgebreid en er worden veel werkzaamheden vanuit kantoor uitgevoerd waardoor er minder frequent dan bij de meeste functies on-site wordt gemonitord.
BedrijfsprofielHet betreft een kleine, internationale CRO met een grote variëteit aan studies binnen de cardiologie en medical devices. De functies zijn uitdagend en het bedrijf biedt goede doorgroeimogelijkheden. Het is een dynamisch bedrijf met een informele sfeer en een hands-on mentaliteit.
Functie omschrijvingAls Clinical Research Associate (CRA) heb je een belangrijke rol bij het opzetten, begeleiden en coördineren van klinisch onderzoek. Uiteraard doe je dat onder aansturing van de Project Manager en binnen een projectteam. Binnen het bedrijf kun je je als CRA breed ontwikkelen. Niet alleen de on site monitoring, maar ook alle andere facetten van het klinisch onderzoek, zoals het ontwerpen van CRF’s en ander studiemateriaal behoren tot het takenpakket.
Functie eisenDe kandidaten die wij zoeken hebben in ieder geval:
 Een afgeronde (bio)medische opleiding op WO niveau en enige werkervaring als CRA.
 Kennis van ICH-GCP.
 Een resultaatgerichte en professionele instelling, zijn proactief en flexibel.
 Ervaring op gebied van cardiologische studies en/of in de farmaceutische sector.
 Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, Frans is een pre.
 Rijbewijs B.

TerugSolliciteer
Sildenafil goedkoop Cialis goedkoop kopen Dapoxetine