Over Carpe Diem Recruitment

Carpe Diem Recruitment is een recruitmentbureau voor Werving & Selectie en Interim-management ten behoeve van de farmaceutische en medical devices industrie. Het bedrijf is in juli 2011 opgericht door Ariane des Tombe.

De belangrijkste kernwaarden van Carpe Diem Recruitment zijn professionaliteit, persoonlijke benadering, betrouwbaarheid, transparantie en flexibiliteit. Vanuit deze achtergrond wordt met kandidaten en klanten omgegaan. Carpe Diem Recruitment investeert graag in de relaties met als doel elkaar voor een lange termijn van dienst te kunnen zijn.  

Oprichtster en consultant Ariane des Tombe heeft van 1988-1994 Biologie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht met een medische afstudeerrichting. Zij is in 1999 gepromoveerd op hartfalen aan de VU te Amsterdam.

Aansluitend is zij in mei 1999 gestart als CRA bij Bayer. Na 2 jaar als CRA te hebben gewerkt heeft zij bij de Nederlandse CRO PharmaScope een recruitmentafdeling opgezet. Dit bleek een succes. Binnen een jaar waren er 16 gedetacheerde medewerkers en werd een tweede recruiter aangetrokken. Na vier jaar bestond de afdeling uit 45 gedetacheerde medewerkers en 4 consultants. In april 2005 werd PharmaScope overgenomen door Quintiles. Ariane heeft vervolgens meegewerkt aan de integratie en verdere vormgeving van de recruitmentafdeling binnen Quintiles. In 2008 is Ariane binnen Quintiles overgestapt naar de afdeling Clinical Operations, waar zij als manager leiding heeft gegeven aan een team van 12 CRA's.  

De ervaring die Ariane sinds 1999 heeft opgebouwd, maakt haar een volwaardige partner binnen de farmaceutische industrie. Zij streeft ernaar een goede en langdurige relatie op te bouwen met haar kandidaten en klanten. 

 

Sildenafil goedkoop Cialis goedkoop kopen Dapoxetine